Current track

Title

Artist

Background

Afsluiting Hessenweg vanaf maandag 26 augustus 2019

Written by on 22/08/2019

Vanaf maandag 26 augustus is de Hessenweg weer afgesloten voor alle doorgaand verkeer. De werkzaamheden worden hervat waar ze voor de zomervakantie zijn geëindigd. Het project ‘recontructie Hessenweg’ wordt rond juni 2020 afgerond.

Wegafsluitingen
Wat veranderd is ten opzichte van de situatie vóór de vakantie, is dat vanaf 26 augustus ook de Verjaagde Ruiterweg (aan de kant van de Hessenweg) voor autoverkeer wordt afgesloten. Deze weg heeft dan dus geen aansluiting meer op de Hessenweg.

Omleidingen
Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A28, A1 en A30. Bestemmingsverkeer voor de kern Achterveld kan vanuit de richting Barneveld via de Hessenweg het centrum bereiken. Bestemmingsverkeer vanuit Stoutenburg wordt via Leusden naar Achterveld geleid. Lokaal verkeer vanuit de richting Stoutenburg wordt met gele bebording omgeleid via Leusden en via de Emelaarseweg.

Meer informatie
De werkzaamheden zijn te volgen op de app Hart van Achterveld. Vragen stellen kan ook via deze app. Of door te mailen met omgevingsmanager Marco Helmich van Van Schoonhoven Infra via mailadres hartvanachterveld@vanschoonhoveninfra.nl of bellen naar 033- 494 15 38 (tijdens kantooruren).