Current track

Title

Artist

Background

Ecowonen Midden Nederland

Written by on 02/10/2019

Dinsdag avond 27 augustus :  informatie avond voor bewoners van De Glind

Het was een mooie bijeenkomst met een grote opkomst. Wij hebben een powerpoint presentatie gegeven waarin onze ideeën en initiatief naar voren gebracht zijn. Tussendoor werden vele vragen gesteld en was er interactie mogelijk. Naderhand hebben we met een aantal door kunnen praten.

 

Ons duurzaam plan past goed bij het project “Wijk van de Toekomst” waarmee De Glind is aangewezen als een duurzame proeftuin voor de komende jaren. Wij willen met ons project aan sluiten bij wat er in de Glind gebeurt in sociale zin en op het vlak van duurzaamheid.

Voortgang:

We zijn in gesprek met de rentmeester van de Rudolph Stichting ten aanzien van het verwerven van de grond. Tevens hebben we de eerste verkennende gesprekken met architect en procesbegeleidster. Binnenkort is de vereniging opgericht en kunnen we subsidie aanvragen.

 

Voor enthousiaste bewoners die hun tijd en energie willen geven aan dit project. Meld u aan bij ecodorpmn@outlook.nl

 

Wervingsactie

Volgende informatieavond zal de eerste werving plaats vinden in Barnveld. Mocht u serieus interesse hebben in ons project laat het ons tijdig weten.

 

Dinsdag avond 8 oktober in IVN Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid.

Adres:

Stationsweg 2C

3771 VH Barneveld

In het Geldersch Erf naast kasteel de Schaffelaar

Parkeren tegenover Welcoop

 

Aanmelden kan uitsluitend op ecodorpmn@outlook.com. Bij 50 aanmeldingen is de zaal vol, dan komt u op de wachtlijst voor de volgende informatieavond.

 

Website: www.ecodorp-middennederland.nl
Facebook: ecowonen midden nederland