Altijd Dichtbij !

Amazon mmo-game uitgesteld naar september

Amazon Games heeft hun komende mmo-game New World met een maand uitgesteld naar 28 september. Het spel stond gepland voor 31 augustus. Het bedrijf heeft aangegeven extra tijd nodig te hebben om de feedback van de besloten bèta te verwerken.

 

Het ontwikkelaarsteam van New World heeft laten weten op twitter dat het een aantal verbeteringen wil gaan aanbrengen. Naar aanleiding van wat andere spelers zijn tegengekomen in de besloten bèta, die op maandag was geëindigd. De ontwikkelaar van de game heeft gezegd dat ze een aantal extra weken willen gebruiken om bugs te fixen, de stabiliteit te verbeteren en de game af te werken.

 

Amazon Games geeft aan dat het geen makkelijke beslissing was om de game opnieuw uit te stellen. Aangezien dit ook niet de eerste keer is dat we de releasedatum veranderen in ons streven naar kwaliteit, zegt de ontwikkelaar dat het ook teleurstellend kan zijn om wat langer te wachten. Maar wel willen ze ervoor zorgen dat ze de best mogelijke game kunnen uitbrengen bij release.

 

Dit is de vierde keer dat New World wordt uitgesteld. De game werd in 2019 aangekondigd en Amazon meldde in december van 2019 dat de game in mei 2020 zou verschijnen, maar de releasedatum is verschillende keren opgeschoven. De ontwikkelaar gaf bij de voorgaande uitstellingen aan dat ze de feedback uit de alfaversie van het spel wilde gebruiken om de game verder te verbeteren en nog wilde werken aan de content voor de end-game van de mmo-rpg.

 

Amazon Studios hield tussen 20 juli en 2 augustus nog een laatste besloten bèta, die veel mensen gespeeld hebben. Volgens Amazon hebben ruim een miljoen mensen de testversie gespeeld, gezamenlijk werd er meer dan 16 miljoen uur gespeeld. De bètaversie had ook last van enkele technische problemen, waaronder een opmerkelijk probleem waardoor enkele RTX 3090-videokaarten van enkele spelers waren doorgebrand door het spelen van de game. De ontwikkelaar van New World bracht hiervoor binnen 24 uur een patch uit die de framerate in de menu’s beperkte en daarmee deze crashes zou oplossen. Het betrof zeker 30 doorgebrande RTX 3090-gpu’s van EVGA die allemaal vervangen worden door de fabrikant.

 

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on email
Deel via Email