Altijd Dichtbij !

Burgemeester Luteijn start de Horeca Bestel Challenge

Burgemeester Jan Luteijn geeft vandaag het startsein voor de ‘Horeca Bestel Challenge’. Deze challenge houdt in dat hij een maaltijd bij een horecaondernemer heeft besteld en afgehaald en vervolgens drie raadsleden heeft uitgedaagd dat ook te doen. Zij moeten – op hun beurt – weer drie anderen uitdagen. Zo ontstaat een ‘olievlek’ van inwoners die bij horecaondernemers in de gemeente Barneveld een maaltijd bestelt en daarmee de horeca steunt.

“We merken allemaal de gevolgen van de maatregelen van het coronavirus, maar met name onze ondernemers – en de horeca in het bijzonder – wordt hard getroffen. De gemeente Barneveld had al een campagne opgezet om de horeca te ondersteunen (“Je Bordje Besteld in Barneveld” en tijdens de Kerstdagen “Kerst Culinair in Barneveld”). De ‘Horeca Bestel Challenge’, die vandaag is gestart, geeft daar weer een extra dimensie aan”, aldus burgemeester Luteijn.

Challenge

De ‘Horeca Bestel Challenge’ werkt als volgt: bestel bij één van de horecaondernemers in de gemeente Barneveld een maaltijd, haal deze af (of laat deze bezorgen), en daag drie andere mensen (familie, buren, vrienden, collega’s) uit om dat ook te doen. Maak, zo mogelijk, een foto van het moment dat u de maaltijd afhaalt of krijgt bezorgd en stuur deze foto, met de challenge, naar degenen die u wilt uitdagen dit ook te doen.

Burgemeester Luteijn is hiermee gestart. Hij heeft de raadsleden Frank van der Lubbe (Pro98, Barneveld), Gert Hein Kevelam (Lokaal Belang, Garderen) en Lukas Scheijgrond (ChristenUnie, Voorthuizen) uitgedaagd ook een maaltijd te bestellen en vervolgens drie anderen uit te dagen dat ook te doen.

Bekijk en deel de video van de start van de Horeca Bestel Challenge

Kijk op www.barneveld.nl/jebordjebesteld

Op www.barneveld.nl/jebordjebesteld staan alle horecaondernemers die een bestel-, afhaal- en/of bezorgmogelijkheid bieden.

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on email
Deel via Email