Altijd Dichtbij !

Deathloop opnieuw uitgesteld

Deathloop is uitgesteld naar 14 September.

 

Deathloop zou eind vorig jaar uitkomen voor de Playstation 5 en pc maar werd toen uitgesteld naar 21 Mei. Arkane Lyon laat weten dat het niet haalbaar is om deze game op 21 Mei uit te brengen omdat ze graag zeker willen zijn dat de kwaliteit zo hoog mogelijk is. Ze willen ook de gezondheid van de werknemers handhaven ze gebruiken ook deze extra tijd om hun doel te bereiken. Hun doel is om een leuke mooie en duizelingwekkende ervaring op te zetten.

 

In Deathloop arriveer je als speler op het eiland genaamd Blackreef je zit gevangen in een loop waarbij de dag zichzelf elke keer weer herhaalt tenzij je op een dag 8 doelwitten vermoord in de juiste volgorde. Vind de doelwitten en volg de juiste volgorde om zo de loop te doorbreken.

 

Deathloop word ontwikkeld door Arkane Studios en staat bekend als de makers van Prey en Dishonored. De studio is onderdeel van Bethesda dat nu is overgenomen door Microsoft. Ondanks deze deal blijft Deathloop wel nog 1 jaar exclusief op consoles voor de Playstation 5 omdat deze deal al gemaakt was voordat de overname was.

 

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on email
Deel via Email