Altijd Dichtbij !

Gamepass nieuw

Deze games zijn aan Xbox gamepass toegevoegd of komen er deze weken nog op:

 

Empire of Sin: al toegevoegd

 

Empire of Sin is een strategie game van Romero Games en Paradox Interactive. Het speelt zich af in de criminele onderwereld van Chicago tijdens de drooglegging in de jaren 20. Het is aan jouw om overtuigend en intimiderend genoeg over te komen om jezelf zo een weg naar de top te banen en er alles aan te doen om daar ook te blijven. Bouw jouw misdaad Emporium op door jouw eigen team te kiezen. Zo kun je ook territorium van rivalen overnemen om zo jouw basis verder uit te breiden. Verdedig en vecht ook om jouw basis verder te vergroten of te beschermen, praat met de mensen op straat om je verhaal verder te laten lopen of koop politie mensen om handel en op de zwarte markt. Maar houd je rivalen altijd dichtbij maar zorg ook overal voor oren en ogen. Of je nu de top gaat bereiken door geweld, sociale invloed of een slechte reputatie in de stad. Zorg dat je aan de top komt en zie hoe jouw verhaal loopt.

 

Undertale: al toegevoegd

 

Undertale is een RPG game. De game Undertale bestaat al sinds 2015 maar komt nu dan ook op de Xbox series X gelijk in gamepass via backward compatibility. In Undertale komt een kind terecht in de underground een vreemde wereld onder onze aardbodem en gaat daar op een bizar avontuur.

 

Yakuza 6: al toegevoegd

 

Yakuza 6 is een spannend misdaadverhaal met expolsieve gevechten en mooie locaties. Van Onomichi (een prachtig havenstadje) tot aan Kamurocho (het grootste prositutiegebied in tokyo). In dit deel van de Yakuza reeks gaat het verhaal om Kazuma Kiryu die 3 jaar later uit de gevangenis weer vrijkomt. Nu de al wat oudere Kiryu vrijkomt ontdekt hij dat zijn surrogaatdochter Haruka is verdwenen uit het weeshuis dat hij beschermt. Het spoor leidt hem naar zijn oude wijk in Kamurocho waar Kiryu ontdekt dat Haruka is aangereden waardoor ze nu in coma ligt. Los het mysterie verder op in deze game en kom erachter wat er is gebeurd……

 

Genesis Noir: al toegevoegd

Genesis Noir is een point en click adventure game vol met puzzels. Je speelt als No Man gevangen in een love triangle met andere Cosmic beings. Nadat jouw affaire zich uit in een bittere conversatie. Je zult getuige zijn van een schot afgevuurd door een jaloerse god ook wel bekend als the Big Bang. Spring in het universum en zoek naar een weg om te voorkomen dat de wereld vergaat en om jouw liefde te redden.

 

Octopath Traveler: al toegevoegd

 

Octopath Traveler is een RPG van Square Enix. Start jouw avontuur als een van de 8 hoofdpersonages die elk hun eigen verleden, talenten en doelen hebben. Beslis zelf met wie je reist en waar je naartoe gaat bepaal zo jouw eigen pad. In deze game zijn de gevechten een mix van simpele turn based gevechten en compleet nieuwe technieken een van die technieken is het boost systeem daarmee kun je boostpunten verzamelen tijdens iedere beurt in een gevecht. Deze punten kun je gebruiken om jouw aanvallen te versterken of om vaker aan te vallen. Richt op de zwakke plek van jouw tegenstander om zo zijn verdedeging te verbreken om zo de tijd te hebben om jouw teamgenoten te helpen.

 

Narita Boy: al toegevoegd

 

In dit spannende avontuur ben jij een legendarische pixelheld die vastzit in het digitale Kingdom. Ontdek de geheimen van het techno sword en versla ondertussen jouw vijanden de Stallions.

 

Outriders: al toegevoegd

Outriders is een coop shooter voor 1 tot 3 spelers. De game speelt zich af in een duistere Sci-fi wereld. speel als een Outrider op de planeet Enoch, maak jouw eigen Outrider en verken de vijandige planeet. Tijdens je avontuur zal je sterker worden door jouw Outrider te upgraden met uitrusting en vuurwapens. Kies jouw klasse elke klasse heeft zijn eigen specialiteiten. Ontdek veel verschillende gebieden van bossen tot aan woestijnen en ga op zoek naar de bron van een mysterieus signaal….

 

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on email
Deel via Email