Altijd Dichtbij !

Games leaving Xbox Gamepass

Deze games zullen 15 April de Xbox Gampepass service verlaten:

 

Gato Roboto:

 

Als kat in een robotpantser ga je op een avontuurlijke tocht om jouw gestrande kapitein en zijn neergestorte ruimteschip te redden in deze buitenaards wereld met vreemde wezens. Verken dit ondergrondse doolhof in een buitenpost ver weg in de ruimte met mysterieuze waterwegen en nauwe tunnels. Op sommige plekken past jouw dikke pantser niet durf jij jouw negen levens te riskeren? Versla de vijanden die jou er van weerhouden bij jouw kapitein te komen, ontwijk obstakels en verzamel in jouw zoektocht steeds nieuwe uitrusting, wapens en ontdek de vele geheimen om meer gebieden vrij te spelen.

 

Deliver Us The Moon:

 

De maankolonie die normaal essentiële energie levert is stilgevallen jij als eenzame astronaut word op een belangrijke missie gestuurd om de uitsterving van de mens te voorkomen. Bestuur talloze voertuigen, verken een groot stuk maandlandschap en ga uitdagende puzzels aan. Hoe ga jij om met de anti zwaartekracht?

 

Wargroove:

 

Kies uit een van de meer dan 12 commanders uit de 4 vechtende facties. Vecht je weg door de campaign mode en ontdek de verhalen achter elke factie. Daag ook jouw vrienden uit via local en online multiplayer en ontwerp jouw eigen slagveld deel deze online of speel in arcade mode waarin je 5 verschillende tegenstanders achter klaar moet verslaan. Er is ook nog een puzzle mode probeer hierin strategisch genoeg te denken om zo een uitdaging al in 1 beurt te voltooien.

 

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on email
Deel via Email