Altijd Dichtbij !

Games met gold Xbox April

Vikings: Wolfs of Midgard:

 

Deze actie RPG speelt zich af in een wereld gebaseerd op de Vikings mythologie/geschiedenis en een klein vleugje fantasy. Je speelt als Viking en niet zomaar een maar het hoofd van de Viking clan Ulfung ook wel bekend als The Vikings Wolfs of Midgard. De legendes van Ragnarok vertellen wanneer de koudste winter valt de Jotan terugkeren om wraak te nemen op de goden van Asgard. Strijd tegen deze wezens met krachtige wapens en offer het bloed aan de goden en word daardoor beloond met verbeterde magische krachten. Reis door Midgard het aardse rijk , Niflheim het ijskoude gebied en het gloeiendhete Balheim

Te spelen met 1-2 spelers

 

Te claimen van 1 April – 30 April

 

 

Truck Racing Championship:

 

In deze spannende motorsport-competitie neem je het op tegen andere coureurs met unieke en moeilijke rijomstandigheden. Houd bijvoorbeeld de temperatuur van jouw remmen onder controle zodat ze niet oververhit raken, let op het gewicht van de truck en houd in de bochten de slijtage van jouw banden in de gaten. Vind de beste tactiek om in te halen en probeer als winnaar eruit te komen.

Speel met 45 trucks van topfabrikanten waaronder Volvo, Man, Freightliner en Westernstar.

20 teams en de beste coureurs van het kampioenschap.

14 circuits waaronder Laguna Secra, Circuit of the Americas en Fuji speedway.

5 verschillende spelstanden te spelen voor 1 speler en 5 beschikbare multiplayer spelstanden.

 

Te claimen van 16 April – 15 Mei

 

 

Dark Void:

 

In dit Capcom sci-fi-actie-avontuur speel je als Will een piloot van een vrachtvliegtuig die tijdens een routinevlucht neerstort boven de Bermudadriehoek. Wanneer je weer wakker word ben je op een aparte plek in het universum genaamd The Void. Je vind daar ook een bende rebellen deze rebellen voeren oorlog tegen een mysterieus buitenaards ras jij bent hun laatste hoop. Het varieert van lucht en grondgevechten daarvoor vind je ook in de loop van de game een jet pack voor op de asteroïden gebruik deze om van hoog naar laag te gaan want de vijanden komen van alle kanten. Gebruik ook je omgeving om je te verschuilen voor de vijandelijke buitenaardse wezens. maar speel ook tussendoor nog minigames zoals hi jack van een ufo terwijl hij vliegt. Geniet van de sci-fi panorama’s en de futuristische look in deze mysterieuze verhaallijn en omgeving.

 

Te claimen van 1 April – 15 April

 

 

Hard Corps Uprising:

 

Deze run en gun actie game ontwikkelt door Arc System Works is een eerbetoon aan de klassieke Konami actie serie. Vecht in de Arcade modus of speel in de nieuwe Uprising modus die werkt volgens een puntensysteem waarmee je upgrades en items kunt kopen om je zo te helpen de ultieme overwinning te behalen. Werk samen met een vriend om zo iedereen te verslaan.

 

Te claimen van 16 April – 30 April

 

 

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on email
Deel via Email