Games met Gold xbox Januari 2021

 

Little nightmares

In dit duistere verhaal waarin je word geconfronteerd met de angsten uit jouw jeugd moet je six helpen te ontsnappen aan the maw. the maw is een enorm mysterieus voertuig dat bemand word door bedorven zielen op zoek naar hun volgende maaltijd. wanneer je verderkomt in dit avontuur ontdek je het meest verontrustende poppenhuis ooit met een gevangenis waar je uit moet ontsnappen…

 

Deadrising

Deze game gaat over frank west. een freelance fotojournalist op zoek naar de primeur van zijn leven. hij vind een aanwijzing die leid naar een klein stadje en ontdekt dat het daar vol zit met zombies. hij vlucht naar het dichtsbijzijnde winkelcentrum waarvan hij denkt dat het daar veilig is. maar wat blijkt dat het het tegenovergestelde van veilig is. het is een echte worsteling om de blijven overleven met de komende vloed van vijanden. maar met het winkelcentrum voor zichzelf kan frank alles gebruiken wat hij vind om de zombies van hem af te slaan en opzoek te gaan naar de waarheid achter deze gebeurtenis.

 

King of the fighters 13

In deze vechtgame speel je het laatste hoofdstuk uit de ash saga, vecht je er op los in de online matches met wereldwijde leaderboards. met meer dan 30 speelbare personages met meerdere eindes. het einde hangt af van jouw keuzes van de personages tijdens de stoy modus. met 10 verschillende gamemodus.

 

Breakdown

Derrick cole zit opgesloten in een mysterieus laboratorium. hij kan zich niks meer van zijn verleden herrineren. hij vecht voor zijn leven tegen een vastbesloten militaire eenheid en een groep styrijders met bovennatuurlijke krachten die onzichtbaar lijken te zijn. dan ontdekt derrick dat hij ook bovennatuurlijke krachten heeft. ontdek verder het verhaal in deze first person actiegame.