Altijd Dichtbij !

Games met gold Xbox Maart

Metal Slug 3 

In deze arcade game van SNK ren je met een aantal karakters door verschillende levels terwijl je de meest aparte vijanden tegenkomt. Van soldaten tot aan zombies die je neer moet schieten. De route die je volgt kies je zelf waardoor de game tot het einde interessant blijft. Op de route wissel je van met een tank rijden tot aan lopen met een machinegeweer en zelfs vliegen in een straaljager. Deze game kun je met meerdere spelers spelen.

 

Te claimen van 1 Maart – 15 Maart

 

Vicious Attack Llama Apocalypse

Je gaat in deze game zelf aan de slag met mechs waarmee je het moet opnemen tegen lamas. In deze shooter worden de bloeddorstige lamas op jouw afgestuurd. Weet jij ze uit te schakelen en zo de llamanati te bereiken. Deze gekke lama game is met maximaal 4 spelers te spelen.

 

Te claimen van 16 Maart – 15 April

 

Warface: Breakout

In deze teamwork shooter speel je in verschillende multiplayer maps zoals Slum district en Outskirts. bouw jouw eigen favoriete arsenaal aan wapens en schiet er op los.

 

Te claimen van 1 Maart – 31 Maart

 

Port Royale 3

Dit verhaal speelt zich af in de cariben van de 17e eeuw. De landen Nederland, Spanje, Engeland en Frankrijk vechten om de kolonies terwijl jij aan de slag gaat om een succesvolle handelsroute op te richten. De keuze die je krijgt is of handelaar te worden of een avonturier. Elke keuze heeft zijn eigen missies die je zomaar eens 60 uur kunnen bezighouden. Speelbaar solo of multiplayer.

 

Te claimen van 16 Maart – 31 Maart

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on email
Deel via Email