Altijd Dichtbij !

Games met gold Xbox mei

Armello:

 

Armello is een game van 3 verschillende gemixte spelstijlen. Kaartspellen, traditionele bordspellen en een rpg systeem. Met verschillende personages speel als held van een van de clans van armello. Ga op avontuur bedenk een plan, huur jouw eigen volgelingen in, vernietig monsters en gebruik toverspreuken. Speel deze game tegen andere spelers. Het ultieme doel bestorm het paleis en word koning of koningin van armello. Een erg mooi rijk maar ook gevaarlijk overal schuilt een gevaar. Kies jouw clan en ga de strijd aan.

 

Te claimen van 1 mei – 31 mei

 

Dungeons 3:

 

Bouw jouw eigen dungeon in deze game. Voer het bevel over de verenigde troepen van het kwaad onder begeleiding van Thalya. Met een singleplayer campagne met 20 missies en meer dan 20 uur gameplay, willekeurige gegenereerde levels. Ook bevat het een co-op modus.

 

Te claimen van 16 mei – 15 juni

 

Lego Batman:

 

In dit eerste deel van de Lego Batman reeks heb je de keus uit twee afzonderlijke verhaallijnen. Speel als held of slechterik. Speel als held met het duo Batman en Robin. En probeer samen Gotham City te redden van de slechteriken, zoals The Joker, The Penguin, The Riddler en ga zo maar door. Of speel als schurk en verwoest de stad.

 

Te claimen van 1 mei – 15 mei

 

Tropico 4:

 

In deze strategische game regeer jij over een tropisch eiland. Deze game biedt 20 missies op 10 verschillende kaarten. Natuurrampen kunnen weleens in de weg lopen van jouw plan om het eiland te maken hoe jij het wilt, zoals vulkanen die uitbarsten en tornado’s die een hoop verwoesting aanbrengen. Als baas van dit eiland kun je doen wat je wilt. Je kunt ook een politieke agenda opstellen om rampen in jouw voordeel te gebruiken. Maak bondgenoten of vijanden en zie hoe jij regeert over dit eiland.

 

Te claimen van 16 mei – 31 mei

 

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on email
Deel via Email