Altijd Dichtbij !

www.artiestennieuws.nl/
www.artiestennieuws.nl/

Livestreamoptreden Sandra van Nieuwland vanuit De Vorstin

Sandra van Nieuwland gaat een eenmalig livestreamoptreden geven vanuit poppodium De Vorstin in Hilversum. Vrijdagavond 2 april is dit optreden van de zangeres in de grote zaal van het Hilversumse podium gratis te volgen via devorstin.nl/sandra-van-nieuwland en hun verschillende social media-kanalen.

Zangeres, songwriter en muzikante Sandra van Nieuwland beleeft in 2012 een indrukwekkende doorbraak met haar deelname aan The Voice of Holland.  Ze wint The Voice niet, maar scoort wel grote hits met onder meer de nummers More en Keep Your Head Up. Ze breekt records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Daarbij staat ze met 5 singles in de top 10. Het album And More wordt platina naast meerdere gouden en platina awards.

Het geplande optreden met publiek van 26 maart wordt vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar voorjaar 2022. Daarom heeft het poppodium samen met Sandra van Nieuwland besloten om vrijdag 2 april een livestream uit te zenden.

Muziek verbindt en brengt samen

“We zijn erg blij dat we samen met het team van Sandra deze livestream op kunnen tuigen”, aldus Vorstin-directeur Wilco Witte. “In een tijd waarin er zo weinig mag kan muziek verbinden en samenbrengen. Zelfs vanachter een beeldscherm. Ook al is het niet goed mogelijk om de energie en ervaring van zelf aanwezig zijn bij een concert te vangen in een stream, toch hebben eerdere optredens van bijvoorbeeld Waylon en Drukwerk hebben ons inzicht gegeven in hoezeer mensen het op prijs stellen om online naar optredens te kijken. In de comment secties van bijvoorbeeld YouTube was het die avonden een waar online kippenhok. Erg leuk om te zien en om mee te lezen.”

Vanuit de overheid worden poppodia aangemoedigd om tijdens deze lockdownperiode binnen de mogelijkheden livemuziek aan te bieden. Het gratis livestreamoptreden van Sandra van Nieuwland wordt uitgezonden via de YouTube-, Facebook- en Instagram-kanalen van het Hilversumse poppodium. De stream blijft daarna beschikbaar om later terug te kijken.

Bericht delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp