Nieuw toegevoegd aan Gamepass

Vanaf januari zijn ook frostpunk, surviving mars en the crew 2 beschikbaar op playstation now. het is niet bekend tot hoelang deze games erop blijven.

 

Frostpunk

In deze strategische game neem je een kijk in de industriele revolutie uit de 19e eeuw. frostpunk laat jouw het verhaal zien van dat onze planeet op mysterieuze wijze bevriest. waardoor de beschaving zoals wij die kennen eindigt en de mensheid word gedwongen zich aan te passen aan deze moeilijke omstandigheden. jij als leider van mogelijk de laatste beschaafde samenleving op aarde. maak jouw eigen stad waar de overlevenden wonen. je ontdekt nieuwe gebieden, nieuwe technologie en leid deze samenleving om ze voor te bereiden op de wereld. of je nu een aardige leider bent of een tiran je ondekt gauw genoeg dat de keuzes voor deze wereld niet zo makkelijk zijn als het lijkt en dat macht over mensen een hoge prijs heeft.

 

Surviving mars

Koloniseer mars en probeer te overleven. gebruik drones om je voor te bereiden op de menselijke kolonisten. plaats leefgebieden in grote drones, ontdek en bouw een nieuwe samenleving. in surving mars.

 

The crew 2

In the crew 2 verken je de vs met een boot, vliegtuig, motor of auto. neem je het op tegen de amerikaanse motorsportscene in deze grote open wereld met keuze uit veel voertuigen. race er op los in deze race game. deze game is met maximaal 7 online vrienden te spelen.