Altijd Dichtbij !

www.artiestennieuws.nl/
www.artiestennieuws.nl/

Normaal in september 2021 terug naar Tractorpulling terrein Lochem

Geschreven door Artiesten Nieuws  op 1 juni 2021 om 12:05Bennie Jolink (Normaal) - Wer-Al Zwowe [Wikimedia Commons, CC0]Bennie Jolink (Normaal) – Wer-Al Zwowe [Wikimedia Commons, CC0]

Normaal keert binnenkort terug op het podium! De rockband staat in september 2021 opnieuw op het Tractorpulling terrein Brinkerinkweg in Lochem.

Normaal naar Tractorpulling terrein

De band stond in 2019 al op het Lochemse Tractorpulling terrein voor een reünieconcert, dat overduidelijk in de smaak viel bij zowel de fans als de band zelf. Bennie Jolink en co. keren op zaterdag 11 september 2021 terug naar het terrein voor opnieuw een avond “olderwets høken”. DI-RECT, Miss Montreal en Rowwen Hèze zijn aanwezig als gastartiest.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op zaterdag 5 juni 2021 in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Het wordt weer Olderwets Høken op zaterdag 11 september 2021 in Lochem, want dan geeft Normaal opnieuw een groot openluchtconcert. Met gastoptredens van @Di_rectMusic@MissMontreal en @RowwenHeze . Ticketverkoop start zaterdag 5 juni om 10:00 uur via https://t.co/Viqo8jSUNv pic.twitter.com/TdRGEx21lZ

— Ticketmaster NL (@Ticketmaster_NL) June 1, 2021

Bericht delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp