Altijd Dichtbij !

Outriders spelers worden gecompenseerd

De makers van Outriders (People Can Fly) geeft de spelers van de game een gratis package vanwege de instabiele lancering.

 

Deze package genaamd community appreciation package bevat een legendary wapen, een hoeveelheid titanium die bij jouw level past en de frustration emote. Dit pakket gaat naar alle spelers die de game tussen 31 Maart en 11 April hebben gespeeld. Er is nog geen specifieke datum bekend wanneer deze package word toegevoegd.

 

Sinds dat de game uitkwam heeft het veel last van verbindingsproblemen daarom komt er in de loop van volgende week een nieuwe update uit waardoor het spel stabieler zou moeten draaien. Daarna word er nog een patch uitgebracht zodat spelers diverse aanpassingen aan de besturing kunnen maken.

 

In Outriders kun je jouw eigen Outrider maken en ga je op zoek naar de bron van een mysterieus signaal. Je kunt Outriders met max 3 spelers tegelijk spelen. Deze co-op shooter is beschikbaar op de Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox one, pc en Google Stadia .

 

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on email
Deel via Email