Altijd Dichtbij !

Playstation Now nieuwe games Maart

Ace Combat 7: Skies Unknown tot 31 Mei beschikbaar

 

Word een toppiloot en vlieg door een luchtruim waar je jezelf helemaal vrij in kunt bewegen. Haal vijandelijke vliegtuigen neer en voel de spanning van de luchtgevechten.

 

World War Z tot 6 September beschikbaar

 

De mensheid staat op het randje van uitsterven, De zombies blijven zich verspreiden van New York tot aan Moskou en Jeruzalem. Terwijl het einde nadert slaat een kleine groep mensen hun handen ineen om de zombies te vernietigen. Vecht met honderden zombies in deze shooter game. je kunt deze game met maximaal 4 spelers spelen. Deze game is gebaseerd op de Paramount Pictures film van World War Z.

 

Superhot

 

In deze first person shooter loopt de tijd alleen als jij beweegt. Als jij stilstaat staan jouw vijanden ook stil maar als jij beweegt bewegen de vijanden ook. Schiet jouw vijanden neer, pak hun wapens en munitie op maar wees ook voorzichtig en word een expert in kogels ontwijken.

 

Infamous Second Son

 

In deze game bezit jij de bovennatuurlijke krachten van Delsin Rowe. Haal het uiterste uit jouw gave en zie hoe jouw keuzes de stad en mensen om jouw heen beinvloeden.

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on email
Deel via Email