Altijd Dichtbij !

Ps plus games April

Days Gone

 

Je speelt in Days Gone als voormalig outlawbiker Deacon St. John, nu een premiejager. In de Pacific Northwest een open wereld die geraakt is door een hevige pandemie van de Freakers die er alles aan doen om je te vermoorden. Met veranderend weer en een dag en nachtcyclus gedragen de Freakers zich steeds wisselend. Zoek spullen in verlaten dorpen om nieuwe wapens te craften, kostbare spullen te maken maar zet ook vallen neer. Upgrade steeds jouw vaardigheden om zo te kunnen blijven overleven of ruil met andere overlevenden. Verken verschillende gebieden zoals bossen, weide, besneeuwde vlaktes maar ook lavavelden in de woestijn. En onderzoek de bergen, grotten en mijnen. Rijd door deze gebieden met jouw beste vriend de driftermotor en zie hoever jij komt.

 

Oddworld: Soulstorm

 

Oddworld: Soulstorm is het vervolg op Oddworld: New ’N’ Tasty (2014). Ga verder als Abe in zijn heldhaftige avontuur. Abe heeft een transformatie ondergaan van een onwetende Mudokon-pion die op het punt staat opgezogen te worden door machines van Glukkons megabedrijf naar een onwaarschijnlijke held die het symbool voor hoop word. Abe word de leider van de revolutie tegen heersende leiders van de planeet ze zijn gewapend met alle middelen voor onderdrukking, biologische wapens en dodelijk geweld. Jouw acties hebben invloed op hoe het verhaal loopt. Verken de gigantische levels, maak wapens en bewapen zo ook jouw volgers maar los ook puzzels op.

 

Zombie Army 4: Dead War

 

Dit deel van Zombie Army speelt zich af in de jaren 1940 van Europa. Het is een shooter game van de makers van Sniper Elite 4. Het verzet heeft zombie Hitler verslagen en laten verdwijnen in een vorig deel maar de ondoden staan opnieuw op met nog meer honger dan eerst. Ga verder in deze zombie trilogie. In enorme nieuwe levels en ontdek het sinistere plan wat ervoor zorgt dat de survivor brigade naar Italië gaat. Maak jouw eigen vechter en gebruik vuur, bliksem en goddelijke essentie om jouw wapens te upgraden en zo terug te vechten tegen de hordes ondoden.

 

Te spelen met 1-4 spelers

 

 

Vanaf 6 April te spelen voor alle Ps plus leden

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on email
Deel via Email