Altijd Dichtbij !

Ps plus games februari 2021

Playstation plus games:
Maneater

In maneater ben jij een haai in open wereld je begint als een kleine jonge haai en moet zien te overleven in de harde wereld terwijl jij je al etend jezelf omhoogwerkt in het ecosysteem hiervoor moet je een grote en gevarieerde wereld ontdekken waarin je verschillende vijanden tegenkomt zowel mens als dier vind de juiste manier om te groeien en te evolueren boven de natuur.

 

Shadow of the tombraider

In dit deel van de tomb raider games moet lara croft een dodelijke jungle de baas worden, enge tombes overwinnen. en haar meest duistere uren doorstaan. in een race om de wereld te redden van de maya apocalyps verandert lara langzaam in de tomb raider waar ze voor is voorbestemd. overleef op de dodelijkste plek op aarde. houd je zelf te been in deze gevaarlijke jungle om te overleven. verken onderwaterlocaties met grotten en diepe tunnels. gebruik de jungle in jouw voordeel, puzzel er op los in de tombes, ga op zoek naar een verborgen stad en ontdek de grootste omgeving ooit in een tomb raider game.

 

Greedfall

Ontdek onbekende landen terwijl je aan land gaat van een afgelegen eiland vol met magie, rijkdom, geheimen en bijzondere wezens. maak het lot jouw eigen in deze nieuwe wereld. terwijl je met teamgenoten samenwerkt of hen veraad. word met diplomatiek, bedrog en kracht onderdeel van deze groeiende wereld. vorm jouw eigen verhaal voltooi missies en doelen op diverse manieren. van gevechten tot stealth en van diplomatiek tot bedrog. maak jouw eigen karakter en bepaal jouw talenten. en ontdek deze mysterieuze wereld.

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on email
Deel via Email