Altijd Dichtbij !

Ps plus games juni

Operation: Tango (PS5)

 

Operation: Tango is een coöp-spionageavontuur. Ga samen gevaarlijke missies aan in een hypermoderne wereld in de toekomst. Kies wie de hacker wordt en wie de agent. Onderzoek samen zaken, infiltreer en probeer de wereld te redden van een vreselijk gevaar. Jij en jouw vriend werken samen vanaf twee verschillende locaties. Gebruik alleen je stem om samen puzzels op te lossen via je mic. Een goede communicatie is dus belangrijk om de wereld te redden.

 

Star Wars: Squadrons (PS4)

 

Speel vanuit de cockpit in deze Star Wars game. Je kunt de singleplayer story spelen of via multiplayer ruimteschepen neerschieten. Customize jouw ruimteschip tot de mooiste van het heelal. Deze game is ook in vr te spelen.

 

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown (PS4)

 

Deze game word gemaakt als onderdeel van de 60e verjaardag van Sega. De eerste Virtua Fighter kwam in 1993 uit in arcadehallen. Virtua Fighter 5 kwam voor het eerst uit in arcadehallen in 2006. Sega komt nu met een remake voor Virtua Fighter 5. Nieuwe graphics en nieuwe online feutures worden hierdoor toegevoegd. Deze game word PS4 exclusive en komt 1 juni uit op de Playstation 4.

 

Al deze games zijn vanaf 4 juni beschikbaar voor PS-plus leden.

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on email
Deel via Email