Altijd Dichtbij !

Ps plus games Maart

Final fantasy 7 remake

Fans van RPG games beschouwen Final Fantasy 7 als een van de beste RPG games allertijden waardoor de makers Square Enix hadden besloten om er een remake van te maken. In de game word de wereld beheert door Shinra een electric power company die de energie van deze wereld verhandelt een sinistere orginisatie . Ondertussen word er in de uitgestrekte stad Midgar een anti-Shinra organisatie opgericht die zichzelf Avalanche noemen. Cloud Strife een voormalig lid van Shinra’s elite soldaten verleent nu zijn diensten als huurmoordenaar voor Avalanche. Onbewust van de consequenties die dit mogelijk voor hem zal hebben……

 

Farpoint

Je zou twee wetenschappers begeleiden op The Pilgrim een ruimtestation dat een vreemd fenomeen aan de rand van het universum onderzoekt. Je zult het nooit meer vergeten. Een verblindende flits, noodsignalen ,totale duisternis en dan…. de crash. Je bent gestrand op een gevaarlijke planeet met alleen maar standaarduitrusting van jouw ontsnappingscapsule tot je beschikking. Je besluit op zoek te gaan naar de crashsite van The Pilgrim. Wil je ooit nog thuiskomen dan zul je overlevenden van het ruimtestation moeten vinden. Je moet alles op alles zetten en je schietvaardigheden perfectioneren om te kunnen overleven.

 

 

Let op deze game is een Playstation vr game je hebt een Playstation vr headset en een Playstation camera nodig om deze game te kunnen spelen.

 

Maquette 

In dit unieke liefdesverhaal los je puzzels op om verder te komen in het verhaal. Je loopt rond in een wereld waar alles groot is maar je hebt ook een gebouw met daar binnenin de zelfde wereld maar dan in het klein. Alles wat in de kleine wereld gebeurd gebeurt ook in de grote. Verplaats bijvoorbeeld een object in het kleinere gedeelte en gebruik het als brug om verder te gaan in het grotere gedeelte.

 

Remnant: From the Ashes 

De wereld bevind zich in chaos door een oud kwaad uit een andere dimensie. De wereld is overgenomen door de monsters. Als een van de laatste mensen worstel jij of met een van jouw vrienden om te overleven en monsters te verslaan. Reis door portalen om het mysterie te onthullen achter de oorsprong van het kwaad en verzamel grondstoffen om te blijven overleven. Probeer de wereld te heroveren in deze third person shooter.

 

 

 Let op al deze games zijn speelbaar op de Ps4 en Ps5 behalve Maquette die is namelijk alleen speelbaar op de Ps5

 

deze games zijn beschikbaar van 2 Maart – 5 April 

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on email
Deel via Email