Altijd Dichtbij !

Ps plus games mei

Wreckfest (ps5)

 

Rijd op circuits zonder regels en verpletter je tegenstander letterlijk, of ga de uitdaging aan in de speciale slooparena. Pas je voertuig aan niet alleen kwa uitstraling maar ook de bepantsering. Verstevig onderdelen met beschermend zwaar metaal. Houd er wel rekening mee dat hierdoor het gewicht toeneemt waardoor bijvoorbeeld jouw auto anders stuurt. Ook te spelen in multiplayerstand.

 

Battlefield V (ps4/ps5)

 

Battlefield V speelt zich af in de tweede wereldoorlog. Speel de solo war stories of speel het in multiplayer met 64 spelers, Met verschillende multiplayer mogelijkheden zoals de Grand Operations mode, de klassieke modus zoals conquest of vorm een squad met jouw vrienden in combined arms.

 

Stranded Deep (ps4/ps5)

 

Na een aparte vliegtuigcrash ben je gestrand in de enorme stille oceaan je bent helemaal alleen en je kunt niet om hulp roepen. Je moet proberen te overleven. Ga de zee in of het land op om spullen te vinden die je helpen om te blijven overleven. Maak wapens, gereedschap en een plek om te slapen. Houd ook in de gaten of je genoeg eet en drinkt, Weeromstandigheden kunnen het jouw ook nog lastiger maken. Blijf alert zodat je goed voorbereid blijft voor het onverwachte zoals de mysterieuze gevaarlijke wezens van de stille oceaan probeer zolang mogelijk te overleven.

 

Al deze games zijn beschikbaar vanaf 4 mei

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on email
Deel via Email