Altijd Dichtbij !

Team leden GlindRadio

Mario

Stationmanager

Mario is al sinds dat hij klein was met Radio bezig. Bij diverse Radiopiraten (Radio 2000, Digitaal Radio, Roulette 103, SuperRadio) Lokale omroepen (RTV Baarn, Ziekenomroep Baarn, Omroep Amersfoort) Nu GlindRadio en Bestuurslid Radio Eemland (Commercieel Radiostation Regio Amersfoort/Randmeren)

Mike

Programmaleider

Ik ben Mike en ben vanaf het begin bij GlindRadio. Ik ben gestart in het glazenhuis en doe van alles. Daarnaast ben ik programmaleider en ben ik het aanspreekpunt voor de medewerkers. En regel achter de schermen van alles. En soms spring ik in als er iemand ziek is dan heet mijn programma Mike neemt over.

Benito

Programmamaker

Ik ben Benito en heb op Woensdagavond tussen 19 en 20 uur Programma. Benito's Muziekfabriek waarin we elke week de fabriek opstarten en leuke muziek aan de lopende band langs laten komen. Samen met Maan (Sidekick) nemen we mee met muziek en informatie.

Ik ben al vanaf 2017 bij GlindRadio.

Diego

Redactie

Ik ben Diego en doe op dit moment voornamelijk redactiewerk. In het verleden heb ik met Gabriel samen op de Maandagavond programma gehad. Soms spring ik ook in als Verslaggever. Ik heb het afgelopen jaar de lijsten verwerkt van de Flitsende 50 Hoe lang ik bij GlindRadio ben? Dat zou ik niet meer precies weten, maar ik ben er al wel een tijdje.

Maan

Programmamaker

Ik ben Maan en ben sinds 2020 bij GlindRadio. Ik doe samen met Benito het programma Benito's Muziekfabriek op de woensdagavond tussen 19 en 20 uur. Ik vul dan de plek in van SideKick.

Meike

Programmamaker

Hoi ik ben Meike Ik heb elke maandagavond een radio programma van 7 tot 8 waarin ik het over gamenieuws heb en muziek draai.

Ik ben sinds Augustus 2020 bij GlindRadio

Giandro

Programmamaker

Hoi ik ben Giandro. Op dit moment doe ik geen programma meer op GlindRadio. Vanwege mijn huidige studie red ik het gewoon niet meer om op tijd in de studio te zijn. En daarom is mijn programma op de Woensdagavond komen te vervallen. Ik heb in het verleden ook verslag gedaan tijdens evenementen in en om de Glind. Nu doe ik achter de schermen helpen. Ik ben hier als sinds 2019

Michael

Sidekick

Ik ben Michael
Ik ben hier sinds 2020 en werk mee als Sidekick in het programma van Mike. We hadden samen een programma op Maandagavond. Helaas vanwege werk is dat programma te komen vervallen en werk ik mee achter de schermen bij GlindRadio

Vacature

We hebben nog plaats voor nieuwe toppers.

Lijkt het je leuk om op de radio of achter de schermen bij GlindRadio wat te doen. Laat het ons weten via de Mail.