Altijd Dichtbij !

Vaccinatielocatie Barneveld gestart Wethouder Van Daalen bezoekt Midden Nederland Hallen

Vaccinatielocatie Barneveld gestart Wethouder Van Daalen bezoekt Midden Nederland Hallen

Maandagmorgen 8 maart om 8 uur opende de GGD Gelderland-Midden een nieuwe vaccinatielocatie in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Wethouder Hans van Daalen bezocht de locatie voor een werkbezoek, samen met Henk Bril, directeur Publieke Gezondheid van de GGD Gelderland-Midden.

Wethouder van Daalen: “Ik ben blij dat er nu een vaccinatielocatie is die dichterbij is voor de mensen uit de gemeente Barneveld en omgeving. Het is boeiend om te zien hoeveel er komt kijken bij een relatief simpele prik. Een compliment voor alle mensen van de GGD die zo druk bezig zijn met dit belangrijke werk. Ik hoop dat veel mensen gehoor geven aan de oproep om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Ik zal dat zelf in elk geval wel doen.”

Ook Henk Bril is blij met de nieuwe locatie in Barneveld. “De komende tijd komen er meer en meer vaccins beschikbaar. Als GGD schalen we daarom stap voor stap op. De locatie in Barneveld geeft ons de mogelijkheid om het vaccinatietempo in de regio weer verder op te voeren. Dat is belangrijk, want vaccineren is onze weg uit de coronacrisis.”

Omdat de GGD Gelderland-Midden in het kader van de landelijke vaccinatiestrategie de komende tijd steeds meer vaccins ontvangt, wordt het mogelijk om vanuit steeds meer locaties in de regio te vaccineren. Tot mei worden daarom extra vaccinatielocaties geopend, verspreid over Gelderland-Midden. Na ontvangst van een uitnodiging kunnen mensen bellen met een landelijk callcenter voor het maken van een afspraak bij een locatie bij hen in de buurt.

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on email
Deel via Email