Altijd Dichtbij !

Van een werkvakantie in Sierra Leone naar een unieke kans in ons eigen land; De Glind!

Van een werkvakantie in Sierra Leone naar een unieke kans in ons eigen land; De Glind!

Van een werkvakantie in Sierra Leone naar een unieke kans in ons eigen land; De Glind!

In de zomer van 17 tot 27 juli hebben u en jij een grote kans dat je er één in het wild spot; een echte World Servant! Te herkennen aan een rood World Servants shirt en hoogstwaarschijnlijk een brede glimlach. Met een groep enthousiaste jongeren hadden wij voor de zomer van 2020 onze reis naar Sierra Leone geboekt om daar drie weken op werkvakantie te gaan.

Samen met de lokale bevolking zouden wij gaan bouwen aan klaslokalen om daar de kans tot onderwijs te vergroten en te verbeteren. Het bouwen aan zo’n voorziening schouder aan schouder met de bevolking brengt een gesprek, een ontmoeting, een inspiratie, een blijvende herinnering en misschien zelfs een verandering van twee kanten. Hoewel de bouw van de klaslokalen doorgaat, nemen wij een andere afslag.

Wij hebben de unieke kans gekregen om onze missie voort te zetten alleen dan ruim 7000 kilometer dichter bij huis; namelijk bij jou in De Glind! Tien dagen lang zullen wij actief onze handen uit de mouwen steken bij de Wijde Mantel, het zwembad en de Landouw. Naast dat we graag fysiek willen bijdragen aan jouw dorp, willen we je maar al te graag ontmoeten en beter leren kennen. Wij zien er ontzettend naar uit! See you soon!

Daniel en Bram waren vrijdagmorgen (23-07-21) in de studio van GlindRadio en schoven aan in het programma van Meike tussen 09:00 en 11:00.

We hebben de gesprekken uit deze twee uur gehaald en achter elkaar geplakt.

Hier luisteren
Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp
Share on email
Deel via Email