Altijd Dichtbij !

Iedere donderdag tussen 19:00 - 20:00

Rowan's Hits and Classics: Muzikale Hoogtepunten op Donderdagavond

Elke donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur verandert GlindRadio in een muzikaal walhalla dankzij “Rowan’s Hits and Classics”. Deze show, gepresenteerd door de immer enthousiaste Rowan, heeft zich ontwikkeld tot een favoriet onder luisteraars van alle leeftijden. Of je nu onderweg bent naar huis, aan het koken bent, of gewoon lekker achterover leunt, Rowan zorgt ervoor dat je de perfecte soundtrack hebt om je avond te beginnen.

 

Een Mix van Oude en Nieuwe Favorieten Wat “Rowan’s Hits and Classics” zo bijzonder maakt, is de unieke mix van muziek die wordt gedraaid. Rowan weet precies hoe hij een balans moet vinden tussen de grootste hits van nu en de onvergetelijke klassiekers van vroeger. Van de nieuwste nummers die de hitlijsten domineren tot tijdloze tracks die je terugbrengen naar mooie herinneringen, er is voor ieder wat wils.

 

De show staat bekend om zijn creatieve en vermakelijke segmenten. Een favoriet onder de luisteraars is “Throwback Thursday”, waarin Rowan enkele gouden oude platen speelt en de verhalen achter deze nummers deelt. Dit segment is niet alleen een feest van herkenning, maar biedt ook interessante inzichten in de geschiedenis van de muziek.

Een ander populair onderdeel is “Rowan’s Pick of the Week”. Hierin stelt Rowan een nieuw nummer voor dat volgens hem veel potentie heeft om een hit te worden. Luisteraars waarderen zijn scherpe oor voor talent en vaak blijkt zijn voorspelling juist te zijn. Interactie met de Luisteraars Rowan heeft een bijzondere band met zijn publiek. 

 

Tijdens de show is er veel interactie met luisteraars via social media en live call-ins. Luisteraars kunnen verzoeknummers aanvragen, shout-outs doen of simpelweg hun mening delen over de gedraaide muziek. Dit creëert een gevoel van gemeenschap en maakt de show nog leuker en dynamischer. Waarom Rowan’s Hits and Classics Luisteren? 

 

Er zijn talloze redenen om elke donderdagavond af te stemmen op “Rowan’s Hits and Classics”. Hier zijn er een paar: Diversiteit aan Muziek: Of je nu houdt van pop, rock, soul of dance, Rowan draait het allemaal. Nostalgie: De klassiekers brengen je terug naar vervlogen tijden, terwijl de nieuwe hits je bij de tijd houden. 

 

Rowan’s energie en passie voor muziek zijn aanstekelijk en zorgen ervoor dat je altijd met een glimlach luistert. Gemeenschapsgevoel: De interactie met luisteraars maakt het een interactieve en inclusieve ervaring.  

 

“Rowan’s Hits and Classics” is niet zomaar een radioshow; het is een muzikale reis die je meeneemt door de tijd, terwijl je de beste tracks van toen en nu hoort. Mis het niet en stem elke donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur af op GlindRadio. Laat Rowan je gids zijn in een uur vol muzikale pracht en praal.

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE